Skip to main content

Restaurant Cristal Banquet Hall

Locația perfectă a evenimentelor de amploare.

Despre Noi

Locație inedită amplasată în inima orașului Chișinău, ce propune 2 săli pentru evenimente cu capacitatea de 30-60 și respectiv 100-250 persoane. Recent renovat (fostul restaurant Lebăda Alba), vă oferim săli spațioase, sunet și lumini excepționale, bucate și deservire impecabile, parcare păzită pentru 80 automobile și multe alte altele.

Săli de evenimente

Sala mare

Capacitatea de 100 – 250 persoane

Vezi sala

Sala mică

Capacitatea de 30 – 60 persoane

Vezi sala

Serviciile noastre

NUNȚI

Cristal Banquet Hall îți asigură o nuntă exact așa cum ai visat-o. Echipa noastră de profesionaliști cu experiență vastă în organizarea evenimentelor de peste 15 ani – lucrează cu dedicație și acuratețe pentru Dvs.

Vezi oferta

CUMETRII

Cumetria este un eveniment special în viața copilului, cât și a părinților. La masa festivă se adună fie într-un grup restrâns, fie chiar și 99 de cumetri.

Vezi oferta

PETRECERI CORPORATIVE

Oferă angajaților companiei tale un eveniment în condițiile pe care le merită.

Vezi oferta

BALURI DE ABSOLVIRE

Cristal Banquet Hall vă pune la dispoziție 2 săli cu capacitatea de 60 și respectiv 250 persoane pentru a celebra una dintre cele mai importante sărbători pentru stundenți – balul de absolvire.

Vezi oferta

ZILE DE NAȘTERE

Alege restaurantul perfect pentru a sărbători ziua ta de naștere sau a unei persoane dragi. Decorul unic, mâncarea savuroasă, atmosfera rafinată, dar și serviciile excelente Cristal Banquet Hall îți garantează un eveniment special.

Vezi oferta